RunFest 2017

Poslední zářijovou neděli roku 2017 jsme se v Ostravě zúčastnili 2. ročníku RunFestu.

Trať startovala na Masarykově náměstí, dále pak vedla Komenského sady a podél řeky Ostravice. Radek běžel půlmaratonskou (=2 okruhy) a Soňa čvrtmaratonskou (=1 okruh) trať. Nestartující členové družstva Tomáš a Eva nás alespoň přišli podpořit na start.

Nejdřív vyběhl Radek, a ačkoliv to po prvním odběhnutém kole vypadalo na osobní rekord, přece jenom se od 13km začala na výkonu projevovat nedostatečná příprava a nakonec z toho nebyl osobák, ale jen druhý nejlepší osobní čas na půlmaratonské trati.

Soňa vystartovala o něco později a nebýt zmatků, které ji při závodě provázely, měla by asi celkový čas pod 1 hodinu. Nu co, příště si bude muset lépe nastudovat trasu závodu, umístění cíle a hned na startu zkontrolovat veškeré příslušenství… Ale i tak, 10km by měla bezpečně pod hodinu, což je výborný čas.

Nakonec ale můžeme konstatovat, že i přes nepříznivé počasí (nebo snad právě proto?) jsme zaběhli solidní časy.

Výsledné časy:

Radek                      21,09 km                             čas: 2:07:55                           pořadí 339. z 442 v kategorii 89.

Soňa                         10,54 km                             čas: 1:01:52                            pořadí 123. z 197 v kategorii 42.      

   

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..